Tuesday, 31 December 2013

Doorgift atau cenderahati pretzel - produk terbaru dari SherZam Pretzels

Bismillah.

Salam semua.

Pada malam sempena menyambut tahun baru 2014 ini baru saya berkesempatan utk masukkan entri yang terkini. Alhamdulillah, sejak kebelakangan ini berbagai peristiwa yang menggembirakan telah berlaku.

Diantaranya, bisnes SherZam Pretzels saya semakin maju, bertambah produk dan juga perisa. Produk terbaru merupakan "doorgift" atau cenderahati utk sebarang majlis, seperti - pertunangan, perkahwinan, kenduri, atau majlis-majlis formal yang lain.

Saya dapat rasakan bahawa produk tidak ada lagi dipasaran dan jika benar, SherZam Pretzels merupakan perintis untuk produk yang Insyaallah bakal hangat di pasaran...hehe..Doakan kejayaan saya ye.

Idea untuk menghasilkan doorgift yg comel ini adalah hasil dari kakak - supaya saya menyediakan 200 pax utk perkahwinan sepupu pada sabtu lepas -28/12/13.

Alhamdulillah, tetamu begitu teruja mendapat doorgift yg lain dari kebiasaan..pendek kata..ianya unik tau..hehe..

Di bwh ini saya sertakan sekali gambar doorgift saya, jika ada sesiapa yang berminat utk menempah utk apa jua majlis, bolehlah hubungi saya di 012-3681316.

Disamping doorgift pretzel saya yang "hot" ini, saya juga ada membuat perisa baru iaitu perisa strawberry, atas permintaan pelanggan.

Lupa pula, doorgift saya ini ada 6pcs pretzel yang di celup di dalam coklat yang sedap dan ditaburi dgn manik-manik yang manis dan berwarna-warni. Memang cukup menarik. Bekasnya pula sangat comel dan memang menarik perhatian.
Sebelum packing
Selepas packing

Sekumpulan doorgift.. hehe, betul ke ayat tu?
200 pax siap untuk penghantaran ke rumah sepupuPretzel strawberry yang mantap

Disamping itu saya juga ada membekalkan pretzel utk 12pcs (harga RM6), 25pcs (harga RM12) dan 50pcs (harga RM24).

Pretzel 25pcs, 12pcs dan 6pcs ( dari kiri ke kanan)

Pretzel 50pcs 
Perisa pretzel masih lagi seperti di bwh ye:
1) Oreo
2) Coklat
3) Double coklat
4) Almond
5) Coklat Rice
6) Strawberry.
Pelbagai pilihan pretzel disini

Saya juga amat mengalu-alukan sesiapa yang berminat untuk menjadi agen. Sekurang-kurangnya bolehlah dapat pendapatan sampingan kan?

Penghantaran adalah COD untuk kawasan berhampiran dengan Ampang, Keramat, Kg Pandan dan juga KLCC. Boleh juga dipos kemana sahaja - atas permintaan pelanggan.

Diharap bisnes saya yang baru bermula ini mendapat sokongan dari kawan-kawan pembaca semua ye.

Jangan lupa utk like fanpage saya - SherZam Pretzels utk info terkini dan gambar-gambar pretzel yang lebih menarik.

Wasallam.


No comments:

Post a Comment